Medvjed u akciji
Medvjed u akciji Foto: Screenshot

U bijegu od medvjeda popeli su se na krov, no ni tamo nije bilo sigurno koliko su se nadali.


Kad se medvjedi upute u civilizaciju, posljedice su uvijek nepredvidive. Dok neki medvjedi volje provaljivati u automobile i domove u potrazi za hranom te pobjegnu kad se pojave vlasnici, tu je i medvjed sa snimke koji se namjerio na ljude i odlučio ih pratiti čak i na krov.

Vezani članci Napad morskog psa Opušteni ribolov u trenutku se pretvorio u horor, ovakvu neman nije očekivao Pristojni medvjed Najpristojniji medvjed na svijetu? Gestom iznenadio gledatelje, pristojniji je od nekih ljudi

Na snimci se vide ljudi koji su pobjegli na građevinu s limenim krovom u nadi da medvjed neće uspjeti doći do njih, a iako su na kraju bili u pravu, medvjed je bio vrlo blizu tome da se popne na krov.

U jednom je trenutku čak posegnuo za svojim arsenalom parkour pokreta i odbio se s jednog zida na drugi kako bi skočio na krov, no limeni krov na kraju je bio presklizak čak i za njegovu snalažljivost.

Svejedno, medvjed je uspio dobro preplašiti bjegunce, ali i ljude koji su se našli u blizini i pokušali ga otjerati, a snimku pomalo jezivog susreta s medvjedom možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju