Izgleda nestvarno

Svaka vam čast uspijete li shvatiti i izvesti trik: Svi žele naučiti kako "koračati po zraku" poput ove navijačice

Navijačica imena Ariel popularizirala je izazov 'nevidljive kutije' (FOTO: Twitter/Screenshot)
Navijačica imena Ariel popularizirala je izazov 'nevidljive kutije' (FOTO: Twitter/Screenshot)
Uspijete li ga savladati, a savjetujemo da ga uvježbavate iznad mekane podloge, nema spora da ćete njime zadiviti društvo.

Amerikanka imena Ariel, "cheerleadersica" srednjoškolske momčadi Manvel, zaslužna je što od petka sve postojeće društvene mreže trese novi izazov.

Naime, djevojka je na svome korisničkom računu na Twitteru objavila atraktivan trik tijekom kojega naizgled korača po zraku, te je u tako mnogima potaknula silnu želju da ga i sami nauče izvoditi.

Pogledajte o čemu je riječ:

 

Trik poznat i pod nazivom "nevidljiva kutija" na videoplatformama je osvanuo još prije nekoliko godina, a među prvima ga je predstavio meksički plesač Marco Grados kao "nemogući plesni korak". 

Da nije tek podvala režirana u nekom programu za obradu slike, potvrdio je u razgovoru za Men's Health i instruktor fitnesa Ebenezer Samuel, koji je dodao da pokret u suštini svatko može svladati, ali uz preduvjet da prethodno poradi na snazi i shvati kako najveće opterećenje predstavlja kukovima.

Ljetos ga je do savršenstva doveo i igrač američkoga nogometa Dontez Hines, pa pogledajte u nastavku i kako je to njemu pošlo za tijelom.

 

Evo i kako za sada ide drugima te vodite računa o tome ga je mudro uvježbavati iznad mekane podloge.