Hrvački potez

Brutalna tučnjava u restoranu brze hrane: Obrušila se na duplo veću zaposlenicu, pa gorko požalila

Obračun u Mc Donald\'su (Foto: Instagram/bxbyness)
Obračun u Mc Donald\'su (Foto: Instagram/bxbyness) Foto: Instagram/bxbyness
U McDonald'su je snimljen obračun u kojem je agresivna mušterija dobila batina od zaposlenice.

Na Instagramu je osvanuo video snimljen u McDonald'sovu restoranu u Las Vegasu u kojem se zaposlenica obračunava s mušterijom koja ju je napala.

Video je snimila Marie Dayag, koja je objedovala u restoranu za vrijeme tučnjave i snimku odmah objavila na svojim profilima na svim društvneim mrežama.

Sve je navodno započelo jer je mušterija uzela čašu za vodu koju može besplatno puniti koliko hoće, ali ju je pokušala napuniti sokom.

Kada joj je zaposlenica isključila aparat za punjenje sokova, mušterija ju je počela vrijeđati, a svađa je kulminirala kada je bacila čašu sa shakeom prema zaposlenici. Vidno uzrujana zaposlenica krenula je prema njoj, a prije nego što ju je uspjela obuzdati, mušterija je zgrabila metalni pladanj i udarila zaposlenicu ravno u glavu.

Na snimci se čini da zaposlenica gotovo nije ni osjetila udarac, već je nastavila marširati prema ratobornoj ženi, zgrabila ju za kosu i počela udarati šakama u glavu. Nakon toga ju je uspjela i oboriti hrvačkim zahvatom.

Promatrači i zaposlenici u nekoliko su navrata pokušali razdvojiti žene, no mušterija bi svaki put ponovno navaljivala, a u jednom je trenutku čak krenula i stolcem na zaposlenicu. Na kraju su ih ljudi ipak uspjeli razdvojiti, nakon čega je uslijedilo još grubih riječi, a onda je snimka prekinuta. Cijeli incident postao je viralni video, a možete ga pogledati u nastavku.