Dobio što je zaslužio

Uhićen otac dvoje djece koji je šlatao konobaricu dok je s obitelji bio u restoranu

Napad na konobaricu (Foto: Screenshot/Chatham County Sheriff)
Napad na konobaricu (Foto: Screenshot/Chatham County Sheriff) Foto: Screenshot/Chatham County Sheriff
31-godišnji otac dvoje djece odležao je dva dana u zatvoru, ali to je tek početak njegovih problema.

Emelia Holden (21) iz Georgije (SAD) postala je planetarno poznata kada se društvenim mrežama proširio video u kojem se obračunava s muškarcem koji ju je u prolazu primio za stražnjicu. Nakon što se snimka proširila cijelim svijetom, poznati su i detalji cijelog slučaja.

Sve se odigralo 30. lipnja u restoranu Vinnie Van Go-Go u mjestu Savannah u američkoj saveznoj državi Georgiji. 21-godišnja Emelia radila je smjenu kao konobarica kada ju je u prolazu za pozadinu uhvatio 31-godišnji otac dvoje djece Ryan Cherwinski.

Cherwinski je u restoranu bio sa svoje dvoje male djece i djevojkom s kojom je u vezi već 11 godina. Kada je zašlatao konobaricu, ona ga je prvo povukla za ovratnik, a onda i oborila baš pored kante za smeće.

''Napravila sam ono što sam smatrala ispravnim. Srušila sam lika i rekla kolegama da nazovu policiju. Čim su policajci stigli i pogledali snimke nadzornih kamera, odmah su ga uhitili. Sjedio je u zatvoru nekoliko dana i mislim da je dobio što je zaslužio'', kaže Emelia za Daily Mail.

''Želim poručiti svim žrtvama seksualnog zlostavljanja na radnom mjestu da je u redu zauzeti se za sebe. Imate svako pravo nositi odjeću koju želite i svakako se imate pravo obraniti'', poručila je mlada konobarica.

Cherwinski je pušten uz jamčevinu od 2500 dolara, no optužen je za seksualno uznemiravanje pa su njegova dva dana u zatvoru bila samo uvertira. Emelia je svoju iznenadnu slavu iskoristila i kao priliku za pomaganje mačkama pa je pokrenula GoFundMe stranicu na kojoj skuplja novac za azil za mačke.