Nesreća
Nesreća Foto: Screenshot

Biciklist je prekasno shvatio da ima nerealna očekivanja od vozača automobila jer je mislio da će se pridržavati osnovnih prometnih znakova.


Biciklist koji se nedavno našao u prometnoj nesreći na društvenim je mrežama objavio snimku koja je zabilježila cijelu situaciju. Na snimci se vidi da se biciklist približavao križanju te je prošao pored parkirališta čiji je izlaz obilježen natpisom stop. Biciklist je očekivao da će se vozači koji s parkirališta izlaze na cestu držati pravila i zaustaviti, no njegova očekivanja očito su bila neutemeljena.

Vezani članci Užasno parkiranje Užasnim parkiranjem privukli pozornost slučajnih prolaznika, pogledajte samo ova nedjela! Zaglavio automobilom Nekim vozačima nije mjesto u prometu, nego u cirkusu, pogledajte samo što sve izvode

Naime, vozačica koja je izlazila na cestu nije se zaustavila ni na trenutak te uopće nije pogledala u njegovu smjeru, već je samo nastavila voziti i udarila biciklista. Biciklist je s poda morao upozoriti vozačicu da prestane voziti kako mu ne bi potpuno pregazila bicikl.

Snimku koja pokazuje da biciklisti trebaju biti posebno oprezni u prometu jer ih vozači automobila često uopće i ne primjećuju možete pogledati u nastavku. Biciklist je, na svu sreću, prošao samo s lakšim ozljedama.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju