I to se događa

Zapela u teretani pa je spašavala policija: Htjela je propasti u zemlju od bruke, kako biste se vi snašli?

Zapela u teretani
Zapela u teretani Foto: Facebook/Screenshot
Zapela je na spravi pa nazvala hitne službe kad nitko nije čuo njezine povike.

Društvenim mrežama snimke žene koja je zaglavila naglavačke na spravi u teretani, a kako nitko od posjetitelja nije čuo njezine povike u pomoć, iskoristila je pametni sat kako bi nazvala hitne službe. Christine se snimaka kako vježba u teretani pa za cijelu priču koja zvuči suludo ima i dokaz.

Nakon što je sprava na kojoj je izvodila vježbu zapela u jednoj poziciji, Christine je ostala visiti naglavačke u stražnjem i ograđenom dijelu teretane. Prvo se pokušala nekako izvući, a kad joj to nije uspjelo, počela je dozivati pomoć. Nažalost, nitko u teretani je nije čuo, čak ni njezin prijatelj koji je vježbao u drugom dijelu.

Christine je pomoću pametnog sata nazvala hitne službe i ispričala u kakvoj se neugodnoj situaciji nalazi pa je nakon 10 minuta stigao policajac koji je izveo ''najjednostavnije spašavanje na svijetu'', kako ga je nazvala Christine, jer je samo izravnao spravu.

Christine je na društvenim mrežama podijelila snimku nezgode koju su do sada pogledali milijuni gledatelja, a u nastavku je možete pogledati i vi.