Jao...

Završila u bolnici jer je koristila ljepilo umjesto laka za kosu: ''Prala sam kosu 15 puta!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koristila je ljepilo na kosi umjesto laka pa shvatila da to baš nije bila pametna ideja.

Tessica Brown iz Lousiane (SAD) završila je u bolnici nakon što nakon mjesec dana nije uspjela iz kose ukloniti ljepilo koje je koristila kad joj je ponestalo laka za kosu. U videu koji je objavila na Instagramu priča kako je koristila ljepilo nakon što joj je nestao lak i poručuje svima da ne koriste marku Gorilla Glue, iako je malo kome vjerojatno palo na pamet koristiti ljepilo na kosi.

U videu pokazuje kosu koja joj se drži poput kamena uz tjeme i objašnjava da se situacija nije popravila niti nakon 15 pranja kose. Ljepilo koristila inače je vodootporno i koristi se za popravljanje kupaonskih pločica, drvenih podova i sličnih građevinskih popravaka te ga se može oslabiti korištenjem izopropilnog alkohola i acetona.

Proizvođači ljepila obratili su joj se na društvenim mrežama porukom: ''Pozdrav, žao nam je zbog tvojeg iskustva s našim proizvodom, no oni se ne bi smjeli koristiti na kosi jer je ljepilo trajno. Možeš ga pokušati ukloniti mješavinom tople vode i alkohola''.

Unatoč tome, Tessica je otišla u bolnicu iz koje je objavila slike na Instagramu na kojoj pokazuje kako leži na bolničkom krevetu dok joj medicinsko osoblje uklanja ljepilo iz kose. Uz sliku je napisala: ''Ovo će biti dugi proces''. Snimke koje je o svojoj nezgodi objavila na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.