Morbidni prizor
Morbidni prizor Foto: Instagram

Morbidna snimka iz životinjskog carstva šokirala je gledatelje.


Društvenim mrežama širi se snimka jelena koji u rogovima ima zapletene rogove i glavu drugog jelena. Jelen je snimljen kako hoda snježnim pejzažem pa je prizor isprva izgledao idilično dok snimatelj nije primijetio morbidni detalj.

Vezani članci Napad majmuna Brutalna strana prirode: Divlje životinje nisu maze, a neke je ta lekcija umalo stajala života Piton i jazavac Na koga biste se kladili? Obračun između pitona i jazavca napet je do samog kraja

Iako nitko sa sigurnošću ne zna kako je došlo do nezgode, jedna je teorija da se jelen počeo boriti s već uginulim jelenom te ga je u procesu obezglavio, a jednako je vjerojatno objašnjenje i to da je zapleo rogove s već obezglavljenim jelenom.

Na svu sreću, neće morati doživotno gledati u oči drugog preminulog jelena jer u proljeće odbacuje rogove, a oni ponovno narastu do kolovoza. Morbidnu snimku koja kruži društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju