Šala mala

Župa brani svećenike koji su postali hit: ''Ajde ća od mene, lupit ću te pa ćeš vrcit 10 metara''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka s probe za slavlje postala je hit, a župa brani svećenike koji su se ''obračunali'' u crkvi.

Snimka svećenika iz Zadra nastala za vrijeme probe za slavlje postala je hit na društvenim mrežama, a ubrzo se oglasila i župa iz Zadra koja brani svoje svećenike. Naime, na snimci je zabilježena proba u kojoj jedan svećenik čita odlomak, a drugi ga ljubazno prekine i ispravi jer je pročitao ''pravednosti'' umjesto ''predanosti''.

Svećenik u civilu na to mu odvrati: ''Ajde dobro, ajda ća od mene, lupit ću te pa ćeš vrcit 10 metara.'' Snimka je postala hit preko noći pa su jedni spočitavali svećeniku bezobrazno ponašanje, dok je drugima situacija bila jednostavno humoristična.

Na snimku se oglasila i zadarska župa iz koje su svećenici, a oni su poručili da snimka nije trebala biti za javnost, ali da im na kraju krajeva ne smeta jer su sretni što je na kraju proširila malo radosti. Iz župe poručuju da će i dalje moliti za one kojima ova snimka bude prilika za zlobne komentare protiv Crkve. Snimku i komentar možete pogledati i pročitati u nastavku. 

 

 U priopćenju stoji: "Draga naša braćo i sestre,

živeći u ovom virtualnom svijetu vijesti i različite objave se šire brže od svakog virusa. Tako je i nas iznenadila objava simpatičnog videa koja je nastala u vrijeme proba za slavlja koja prenosimo. Spomenuti video nismo baš željeli svima objaviti jer iako je šaljiv htjeli smo da to bude interno. Međutim, netko je valjda prosljeđivao taj video i naša dobra braća fra Ante i fra Nikica postala su viralni hit. Nije nam žao!

Nek' se u ovom sumornom vremenu tuge proširi i malo radosti i smijeha! Ima puno takvih događaja iz naše redovničke obitelji, to svi koji nas poznaju znaju, i na to smo ponosni.

Neka i ovaj naš šaljivi video Bog okrene na dobro pa ljudi češće počnu pratit objave naše stranice, a za one kojima će biti ovo prilika za neke zlobne komentare protiv Crkve i njezinih službenika i dalje ćemo ustrajno moliti.

Radost vam Uskrslog i osmijeh na lice! Jer to je najbolji lijek za ovo teško vrijeme! 😀"