Kakva arogancija...

Cura je poludjela na njega: Ponosno skočio na vjetrobran skupog auta, rezultati su tragikomični

Skupa pogreška (Foto: Screenshot/YouTube)
Skupa pogreška (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube
Muškarac nije izdržao pritisak iznenadne slave i napravio je skupu pogrešku.

Viralni hit koji se širi društvenim mrežama snimljen je u Key Westu na Floridi, a bilježi pustolovine entuzijastičnog vozača Lamborghinija koji je ponosno skočio na svoje vjetrobransko staklo. Vozač skupog automobila nalazio se u koloni automobila, pa su prolaznici htjeli slikati njegova limenog ljubimca.

Čini se da mu je godila pozornost, pa je izašao iz automobila kako bi svi vidjeli i vozača koji stoji iza luksuznog automobila. Isprva je samo pozirao pored automobila, ali čini se da je pritisak slave bio previše za njega, pa je napravio nešto što će vrlo brzo požaliti.

Vozača je ushit iznenadne slave malo ponio, pa je skočio na vjetrobransko staklo automobila i uspio ga razbiti samo jednim potezom. Vjerojatno je shvatio što je napravio čim je prvi put zakoračio na staklo i čuo pucketanje pod nogama, no odlučio je ignorirati nezgodu i zadržati početni entuzijazam

To je prouzročilo samo dodatno pucanje stakla, a shvatio je u koliku se nevolju uvalio tek kada je kroz prozor izletjela njegova djevojka i počela vikati na njega.

Vozač je tek nekoliko trenutaka pokušao sačuvati svoj ponos, a onda je jednostavno pobjegao natrag za volan i pokušao se sakriti od znatiželjnika koji su snimili cijeli neslavni podvig. Kako izgleda ovaj tragikomični ples na vjetrobranskom staklu, pogledajte u nastavku.