Kako biste vi reagirali?

Dramatična snimka uplakane mame digla prašinu na društvenim mrežama: ''Djeca su mi sve uništila''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mama je jecala i kroz suze govorila da su joj djeca sve uništila, no ljudi baš ne suosjećaju s njom.

Društvenim mrežama širi se snimka uplakane mame koja je zatekla nered u kući i shvatila da su joj djeca potpuno uništila svu šminku. Šminka je bila razmazana po svim vidljivim površinama, uključujući tepihe, a ono što nisu razmazala po sebi i površinama djeca su upropastila na druge kreativne načine.

Majka iz videa vidno je uzrujana i jeca dok govori da su joj djeca baš sve uništila i nisu ništa ostavila, no čini se da komentatori na društvenim mrežama, sve redom osobe visokog morala i s dovoljno slobodnog vremena za komentiranje baš svakog videa koji se pojavi na internetu, ne suosjećaju s njom.

Jedan komentar poručuje joj da je predugo ostavila djecu samu i da može biti zahvalna što nisu poginula za to vrijeme, drugi joj poručuje da je to samo šminka i da može biti zahvalna što su joj djeca živa i nisu spalila sebe i kuću dok nje nije bilo, a treći sveznalica joj je poručio da joj je ovo lekcija da ne koristi šminku jer je to otrov za kožu.

Snimku koja je uzrujala internetske dušobrižnike više od glavne junakinje videa svakako pogledajte u nastavku pa provjerite možete li možda smisliti još pametniji komentar od navedenih.