Wow!

Mačka srušila djevojčicu s ljuljačke, a cura sletjela kao superjunak i postala hit na internetu

Djevojčica i mačka
Djevojčica i mačka Foto: Facebook/Screenshot

Djevojčica je uživala na ljuljački kad ju je posjetila prepredena mačka.

Društvenim mrežama kruži snimka djevojčice koja uživa na ljuljački kad joj se odluči pridružiti mačka. Mačka isprva uspješno hoda po šipci, no baš kad dođe iznad djevojčice, mačka se posklizne i padne djevojčici na glavu.

\\folder\vezani_članak Panična reakcija Krah i lom Roditelji i tehnologija ponekad nisu dobar spoj, njezino prvo iskustvo s VR-om završilo katastrofalno Jelen zaglavio u ogradi Jao… Sam svoj najgori neprijatelj: Pokušali spasiti mladunče, ovakav rasplet nisu očekivali

Iako će vam ljubitelji mačaka reći da je sve bila slučajnost i da mačka nikad ne bi namjerno pokvarila dan djetetu koje se zabavlja i u centru je pažnje dok ga roditelji snimaju, mnogima je sumnjivo što su mačke glasovite po spretnosti, a kad su nespretne, u nevolje uvale samo druge, dok se same uvijek izvuku.

No, bez obzira na to što mislite o mačkama, hit ove snimke je djevojčica koju je mačka potpuno izbacila iz takta i prevrnula tako da je pala s ljuljačke. Na svu sreću, djevojčica je sletjela poput superjunaka i prošla bez ozljeda iako je rasplet mogao biti puno bolniji.

Djevojčicu koja je postala hit na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku, pa pogledajte kako se uspjela spasiti od prepredene mačke.