Dobra metoda

Mladić pronašao lijek protiv ovisnosti i uspio skinuti curu s mobitela

Ovisnost (Foto: Screenshot)
Ovisnost (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Neki ljudi koriste svaki trenutak kako bi se igrali sa svojim pametnim telefonom, ali bližnji im ponekad pokvare zabavu.

Ovisnost o društvenim mrežama i pametnim telefonima zadnjih je godina uzela maha, a jedan je mladić otkrio efikasan način odvikavanja. Njegova djevojka koristi svaki trenutak samoće za snimanje objava za društvene mreže pa ju je odlučio malo iznenaditi.

\\folder\vezani_članak Fail LOL Slijedile upute za uređivanje kose pa si samo dodatno zakomplicirale život Tomislav Primorac i Srđan Olman Kako vi kažete? “Hrvat i Srbin nakon tri rakije”: Pogledajte video koji je nasmijao gledatelje iz cijele regije

Djevojka se snimala dok ga je čekala u automobilu, a on je nije prekinuo već ju je jednostavno gledao kroz prozor parkiranog automobila. Kada je spazila njegovo lice u pozadini videa, vrisnula je i prestala snimati, a njezin je video postao internetski hit.

Trenutak kojeg će sigurno upamtiti možete pogledati u nastavku i sami procijeniti hoće li ova metoda odvikavanja imati dugoročne posljedice.