Kakav bezobrazluk...

''Možda je mislio da se njemu sklanjaju'': Na A1 snimljen vozač Porschea koji je ponašanjem naživcirao sve oko sebe

Porsche na A1
Porsche na A1 Foto: Facebook/Screenshot

Vozači su stvorili koridor za hitna vozila, a nakon što je prošlo vatrogasno vozilo, jedan vozač odlučio je malo profitirati.

Na stranici ''Prometne zgode i nezgode'' objavljena je snimka s autoceste A1 na kojoj je zabilježen trenutak u kojem je vozač Porschea pokušao iskoristiti priliku i provući se kroz koridor za hitne službe koji su stvorili ostali vozači kako bi se malo progurao kroz kolonu.

\\folder\vezani_članak Prometna nesreća Kao muha bez glave Ni semafor ni sudar nisu ga uspjeli zaustaviti, takva bahatost rijetko se viđa Alfa Romeo u rupi LOL Tko je kriv: vozač ili radnici? Auto zapeo u rupi, a prigodan natpis pored ceste nasmijao mnoge

Njegov bezobrazluk nije prošao nezamijećeno pa je vozač čija je stražnja kamera uspjela snimiti trenutak podijelio snimku na društvenim mrežama. Bezobrazni vozač izazvao je raznolike komentare korisnika Facebooka pa tako jedan piše: ''Možda je čovjek mislio da se njemu sklanjaju'', dok je je drugi poslao poruku snimatelju koji je uspio blokirati vozača Porschea: ''Bravo za snimatelja, javi se brate i gajba je tvoja''. Snimku možete pogledati u nastavku.