Može li slađe?

''Nadrapali smo'': Učiteljica nestala iz poziva usred nastave preko interneta, reakcije klinaca su preslatke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Učenici su ostali bez učiteljice usred nastave, a njihove preslatke reakcije zabavile su ljude diljem svijeta.

Društvenim mrežama kruži video na kojem su zabilježene reakcije učenika nakon što je njihova učiteljica izbačena iz poziva usred održavanja nastave preko interneta. Učiteljica iz El Pasa (SAD) snimku je objavila na YouTubeu, a preslatke reakcije učenika oduševile su internet.

\\folder\vezani_članak Fail LOL Slijedile upute za uređivanje kose pa si samo dodatno zakomplicirale život Strah Ups! Sami svoji najveći neprijatelji: Nezgode se događaju, ali za mnoge su si sami krivi

Nakon što su učenici drugog razreda utvrdili da je učiteljica nestala jer vjerojatno ima probleme s internetom, primijetili su da se poziv snima pa da moraju biti dobri. ''Vidim mali crveni signal za snimanje na vrhu ekrana'', kazale je djevojčica Marilyn. ''Učiteljica sve snima. Može vidjeti ako se ne ponašamo primjereno.''

Učenici su nastavili raspravljati o tome kako će nadrapati ako se ne budu ponašali kako spada, a onda su počeli razgovarati o tome što bi jeli za doručak. Zaključili su da je tost s jajima i zelenom salatom odlična kombinacija.

Snimku cijelog poziva koji je oraspoložio njihovu učiteljicu, ali i brojne gledatelje diljem svijeta svakako pogledajte u nastavku.