Kako je sladak!

Napušteni pomeranac danas je zvijezda Instagrama: Vlasnica ga spasila i promijenila mu život

Bertram (Foto: Instagram/bertiebertthepom)
Bertram (Foto: Instagram/bertiebertthepom) Instagram/bertiebertthepom
\\folder\galerija Galerija Bertram (Foto: Instagram/bertiebertthepom) Bertram (Foto: Instagram/bertiebertthepom) Foto: Instagram/bertiebertthepom Bertram (Foto: Instagram/bertiebertthepom) - 17 Bertram (Foto: Instagram/bertiebertthepom) - 17 Foto: Instagram/bertiebertthepom Bertram (Foto: Instagram/bertiebertthepom) - 16 Bertram (Foto: Instagram/bertiebertthepom) - 16 Foto: Instagram/bertiebertthepom +15 Bertram (Foto: Instagram/bertiebertthepom) - 15 Galerija
Preslatki pomeranac bio je ''prevelik za prodaju'', pa ga je uzgajivač jednostavno napustio.

Vlasnica Kathy Grayson spasila je napuštenog pomeranca Bertrama i od njega napravila pravu zvijezdu Instagrama. Pas je bio napušten s pet mjeseci, a uzgajivač ga je napustio jer je bio ''prevelik za prodaju''.

Kathy je umjetnica iz New Yorka koja se zaljubila u slatkog psića na prvi pogled, a nakon što ga je spasila, pretvorila ga je u pravu senzaciju i svakodnevno objavljuje njegove slatke fotografije na društvenim mrežama. Neke od njih skupili smo u galeriji pa nikako ne propustite pogledati psića koji će vam sigurno rastopiti srce.