Što se događa?

Obračun pasivno-agresivne vozačice i agresivnog vozača podijelio internet, na čijoj ste strani?

Agresivni vozač (Foto: Screenshot/YouTube)
Agresivni vozač (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Vozačica mu je povrijedila ego pa je stao nasred ceste kako bi se obračunao s njom.

Agresivna vožnja u gradskom prometu rijetko se kada isplati pa takvi ljudi obično ne uštede ni vrijeme ni živce. Još jedan primjer koji to dokazuje prenosimo u nastavku jer je na snimci zabilježen agresivni vozač koji se prvo vozio preblizu vozilu ispred sebe, a onda ga pokušao i prestići.

\\folder\vezani_članak Strah Ups! Sami svoji najveći neprijatelji: Nezgode se događaju, ali za mnoge su si sami krivi Vožnja u zabavnom parku Čista euforija Proživjela cijeli spektar emocija u samo 30 sekundi: Onesvijestila se i od ushita i od strave

No vozačica ispred njega u tom je trenutku ubrzala kako bi ga spriječila u pretjecanju iz čiste pakosti, što potvrđuje i njezin brat, koji je u opisu videa napisao da je imala težak dan na poslu pa ju je živcirao agresivni vozač. Nedugo nakon neuspjelog pokušaja pretjecanja agresivni vozač odlučio je pretjecati na križanju i jedva obavio slalom između vozila ispred sebe i vozila iz lijeve trake.

Nakon pretjecanja zaustavio je svoje vozilo ispred vozačice i izašao iz automobila kako bi se obračunao s njom, no ona je nastavila voziti jer je bila prestrašena. Snimku cijele situacije možete pogledati u nastavku pa procijenite je li gori agresivni vozač ili pasivno-agresivna vozačica.