Što joj je to trebalo?

Postoji dobar razlog zašto Ruskinje traže muževe izvan zemlje, pogledajte kakvi klipani tamo žive

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi bi na njezinom mjestu pokušali pobjeći glavom bez obzira, a njemu je to samo obična podvala.

Glasine o ''ruskim nevjestama'' koje traže muževe iz cijelog svijeta stare su koliko i internet, a čini se da postoje dobri razlozi zašto bi žene htjele pobjeći iz Rusije. Jedan od dokaza je i snimka koju prenosimo u nastavku koja dokumentira ponašanje jednog ''šaljivdžije'' prema svojoj djevojci.

On je odlučio snimati svoju suprugu kako spava s otvorenim ustima i u njih ubaciti sirovo jaje, a nakon što se prenula iz sna i počela trčati za njim, imao je spremnu još jednu podvalu. Podvale zbog koje bi svaka partnerica ostala na rubu živaca možete pogledati u nastavku.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мы не планировали выкладывать такой контент сюда, ну раз уж так сложились звезды и нас растащили миллионные паблики Инстаграм, выкладываем. ⠀ Тем более, вы все равно это увидите или уже увидели🙈🙈🙈. Там, это видео, уже 2 млн просторов набрало🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ ⠀ И пожалуйста, если Вы наткнулись на нас не у нас😹, пришлите ссылку🙏🙏🙏 #пранк #пранки #вайны #вайн #смешныевидео #смех #смехдослез #смешноевидео #смешно #ржака #ржач #ржунемогу #угар #юмор

A post shared by 🧚🏻‍♀️Сбицкая Татьяна🧚🏻‍♀️ (@st_063) on