Opasna igra

Slon odalamio srednjoškolku surlom i skoro je nokautirao, a ona bi sve ponovila

Slon (Foto: Screenshot/YouTube)
Slon (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube
Djevojka je doputovala u Zambiju kako bi pomagala siromašnoj djeci, a onda ju je odalamio slon.

Na društvenim se mrežama pojavila snimka djevojaka koje u Zambiji fotografiraju slona u zatočeništvu i maze ga po surli. U jednom trenutku slo je udario djevojku naizgled iz vedra neba, a ona je od silne udarca pala.

Ubrzo nakon što se snimka pojavila na internetu, poznavatelji slonova primijetili su da je slon očito u sezoni parenja zbog izlučevina koje mu se cijede s obje strane glave, pa je iznimno agresivan i ljudi mu ne bi uopće smjeli približavati.

U toj fazi slonovima se razina testosterona poveća i do 60 puta pa je među komentarima bilo onih koji ne mogu vjerovati da su vodiči dopustili turistima da se toliko približe životinji. Slučaj je prokomentirala i srednjoškolka sa snimke koja kaže da u posjetu Zambiji bila u sklopu s kršćanskom organizacijom koja pomaže siromašnoj djeci.

Ona kaže da ju je udarac iznenadio i potpuno joj oduzeo dah te da joj je trebalo nekoliko trenutaka da se pribere, no da nije boljelo i još uvijek voli slonove. Napisala je da je rad s misionarima u Africi bio iznimno iskustvo koje ne bi mijenjala te da bi opet sve ponovila, čak i udarac surlom koji možete pogledati u nastavku.