Od 0 do 100

Sumanuti obračun na cesti: Bahati vozač terenca razbio mu auto jer ima kratak fitilj

Sudar u Los Angelesu (Foto: Screenshot/YouTube)
Sudar u Los Angelesu (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube
Nestrpljivi vozač terenca izgubio je živce i bez oklijevanja razbio auto ispred sebe.

Ovih se dana na društvenim mrežama pojavila snimka iz Los Angelesa na kojoj je zabilježen ulični obračun dvaju vozača. Sve je navodno počelo kad je vozač terenca bacio smeće i hranu na automobile ispred sebe.

Vozaču Priusa to se nije svidjelo, pa je pokupio smeće i ''vratio'' ga vozaču terenca, koji je pak burno reagirao i stao na gas. Svojim je automobilom udario u manje vozilo, a zbog siline udarca vozilo je ostalo bez lijevih vrata i završilo na pločniku.

Svjedoci kažu da je bila riječ o standardnom zastoju u Los Angelesu i da su mislili da se radi o šali kada su čuli trubljenje jer su svi već navikli na zastoje. No vozač terenca očito je imao kraći fitilj od ostalih sudionika prometa, pa je počeo psovati, vikati i gađati automobile ispred sebe hranom.

Jedna od svjedokinja bila je i Meghan Lattimore, koja je uspjela snimiti već dio incidenta: ''Nakon sudara izašla sam iz automobila do vozača Priusa da vidim je li s njim sve u redu. Jedva je progovorio. Rekla sam mu da sam sve snimila i da ću rado biti svjedok. Tražila sam ga e-adresu i poslala mu video sa svojim imenom i brojem telefona'', priča Meghan.

''I drugi su mu vozači počeli prilaziti. Netko me zamolio da pomaknem svoj auto, pa sam to obavila i vratila se u grupu. Tada je već stigla i policija te počela razgovarati s oba vozača. Pokazala sam snimku jednom policajcu i rekao mi je neka svakako vozaču Priusa pošaljem kopiju'', priča svjedokinja koja je to i napravila, a zatim otišla na sastanak.

Snimku bizarnog sudara sada mogu pogledati i svi ostala jer se munjevito proširila društvenim mrežama pa je pogledajte i vi.