Neslana šala

U šali zatvorili prijatelja u sef, na kraju se nitko nije smijao

Sef (Foto: Screenshot/YouTube)
Sef (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Pokušali su se našaliti na račun prijatelja, no njihova je šala slučajno postala stvarnost.

Na društvenim mrežama objavljen je video mladića koji su odlučili podvaliti prijatelj i zatvoriti ga u sef u trgovini pa se pretvarati da ga ne mogu otvoriti jer je zaključan. No, njihova šala vrlo je brzo postala stvarnost nakon.

\\folder\vezani_članak Agresivno pretjecanje Susret iz noćne more Kakav manijak! Kamera zabilježila situaciju koja je noćna mora svakog vozača, kako uopće reagirati?! Burna reakcija Koja faca… Mozak joj se pretvorio u kašu: Nije bila spremna za ovaj okus, odmah je požalila

Mladići su zatvorili prijatelja u sef i nakon nekoliko trenutaka počeli govoriti da ne mogu otvoriti sef jer ne znaju šifru te su u šali upisivali kombinacije brojeva kako bi dodatno prestrašili zatvorenog prijatelja.

No, kada su ga odlučili pustiti iz sefa i reći mu da se samo šale, ispalo je da se sef stvarno zaključao. Tada je i njih uhvatila panika pa su pozvali osoblje trgovine, a intervenirala je i policija. Nakon što je osoblje trgovine pročitalo upute za sef, saznali su da će se automatski otključati nakon pet minuta.

To se i dogodilo pa je mladić konačno izvučen iz sefa bez ozljeda, ali vidno potresen. Mladići su na kraju snimku cijele neslane šale objavili na društvenim mrežama, a možete je pogledati u nastavku.