Viralno

Amerikanka u videu priznala kako dvije godine nije obrisala stražnjicu! Govori kako nije dobro za zdravlje

toaletni papir i znak zabrane
toaletni papir i znak zabrane Foto: unsplash.com/Canva
Svatko ima različite navike i rutine za osobnu higijenu, ali siguran sam da se svi možemo složiti kako stražnjicu treba obrisati nakon odlaska u WC. To nije slučaj kod Amerikanke koja je priznala da stražnjicu nije obrisala posljednje dvije godine.

Žena je doslovno zaludjela internet nakon što je isječak na temu ponovno osvanuo, a njezino mišljenje i argument poslušajte sami.

@officialbarnationshe doesn’t wipe her bum and this is why .. im scared♬ original sound – Barnation

Video započinje njenim šokantnim priznanje „Zapravo ne brišem stražnjicu“, a nastavlja objašnjenjem zašto to ne radi. Rekla je „Kada razmislite o tome u prirodi, nijedna se druga životinja ne briše nakon korištenja toaleta. Pa zašto to radimo?“ upitala je publiku i nastavila tvrditi kako mora postojati korist od izbjegavanja brisanja stražnjice.

„Ne znam koja je korist nebrisanja, ali da je Bog želio da se obrišemo nakon korištenja toaleta, način da to učinimo bio bi u našoj anatomiji. Budući da ga nemamo, vjerujem da brisanje nakon korištenja zahoda nije dobro za zdravlje.“ rekla je kao objašnjenje svoje degutantne prakse.

Žena je istaknula kako gledatelji ni ne znaju koje su kemikalije u toaletnom papiru ili maramicama, prije nego što je dodala “Stoga ja osobno mislim da je najbolje ne brisati se.“.

Zagovornica ove teorije, prestala se brisati prije dvije godine, a za odlukom ne žali jer, kako je rekla, nije često bolesna. Sada, bizarna je ispovijest postala viralna i prouzročila lavine komentara ljudi koji su, degutantnoj temi, željni dati svoj doprinos.