Jao...

Beba s ljubičastim ustima uznemirila dušobrižnike, napali su mamu da je čudovište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi su je napali da je užasna majka, a nisu imali blage veze o čemu pričaju.

Na TikToku je nedavno objavljen video koji je pogledalo više od šest milijuna ljudi samo na toj platformi, a proširio se i na ostalim društvenim mrežama. U videu su snimke bebe s ljubičastim ustima čija mama priča da se sjetila kako je njezina beba jednom pojela tintu pa je tjedan dana imala obojena usta... a isto je upravo napravila i njezina druga beba.

U opisu videa napisala je: ''Samo mame znaju što je to zapravo'', no mnogi su pogledali video bez tog konteksta pa su je pokušali pronaći i poručiti da je užasna mama i čudovište ako su joj se već dvije bebe dokopale i prožvakale kemijske olovke.

One mame koje su znale o čemu je riječ mudro su šutjele i gledale predstavu, a neki su odlučili istražiti i naučiti što to ''samo mame znaju''. Ispostavilo se da su bebe imale gljivičnu infekciju poznatiju kao soor ili mliječac. Simptomi su bijele mrlje u ustima, a lijek može biti u obliku kapi koje ostavljaju ljubičastu boju.

Video mame koja se odlučila našaliti sa šarenim ustima svoje djece i naišla na gnjevnu rulju dušobrižnika svakako pogledajte u nastavku.

 

@christelholland

Only moms know what this actually is😂 MakeBakeShake healthheroes ScoobDance pancakecereal alwayslearning fyp foryou xyzbca foryoupage

♬ original sound - christelholland