Samo za hrabre!

Čuli su buku u plafonu, a ono što su pronašli sledilo im je krv u žilama

Iznenađenje u plafonu
Iznenađenje u plafonu Foto: Facebook/Screenshot
Nakon što je napravila rupu u plafonu, uslijedilo je divovsko iznenađenje.

Kad čujete buku u plafonu obiteljske kuće i živite u Australiji, nikad ne znate što sve možete zateći pa je najbolje odmah pozvati profesionalce. Upravo to je napravio muškarac iz Queenslanda (Australija) koji je u večernjim satim čuo buku koja dopire iz plafona.

  \\folder\vezani_članak Opasni kamion Užas… Snimka iz Dugog Rata ledi krv u žilama, prava je sreća da nije naletio na pješaka \\folder\vezani_članak Fail Ups! Pamtit će ljeto po ovim nezgodama, zabavili su se unatoč padovima  

U njegov dom ubrzo je stigla Tiarnah iz organizacije koja se bavi uklanjanjem divljih životinja. Kako dom nije imao tavan, Tiarnah se dogovorila s vlasnikom da će napraviti rupu u plafonu kako bi izvidjela situaciju. Kad je napokon zavirila kroz plafon, vidjela je dva muška pitona kako se bore i stvaraju buku.

Tiarnah je uspjela dohvatiti oba pitona i bez pomoći ih izvući, a njezin podvig oduševio je zadovoljnog klijenta i brojnu publiku na društvenim mrežama. Snimku na kojoj je zabilježen ovaj podvig možete pogledati u nastavku.