Viralno

Donald Trump je opet besraman, pohlepan i škrt – žica svoje sljedbenike da mu kupe zrakoplov

trump
trump Foto: Youtube Screenshot
Koliko je ovaj lik besraman, pohlepan i škrt! Kako drukčije opisati lika koji je navodno milijarder, nedavno je užicao privatni let koji ga je trebao prevesti iz New Orleansa u Mar-a-Lago na Floridu gdje ljetuju i drugi narančasti ljudi u mirovini s tupeima na glavi. Taj avion je izgubio motor usred leta pa je morao sletjeti u Louisianu pa je Trump uspio užicati još jedan besplatan let od drugog donatora.

Sada je odlučio da mu treba novi zrakoplov te otvoreno skuplja novac svojih sljedbenika te maše crvenom MAGA šiltericom kako bi ih potaknuo da što više iskeširaju.

Trumpovi zaposlenici su poslali mail u njegovo ime u kojem piše “Imam važan update o svom zrakoplovu, ali vam moram vjerovati kako nećete dijeliti te vijesti. Moj tim gradi POTPUNO NOVI Trump Force One. Konstrukcija aviona je još tajna, čak ni medijske kuće koje šire lažne vijesti ne znaju za njega i ne mogu dočekati kako bih ga pokazao svima.”

Link na dnu maila nije vodio do nikakvih fotografija ili videa novog Trump Force Onea već je odveo na stranicu za donacije gdje možeš donirati između 5 i 2000 dolara.

A o imenu zrakoplova da ni ne pričamo.