Viralno

Gorostasni Mountain pokazao razliku između sebe i svoje žene

Mountain pokazao razliku između sebe i žene
Mountain pokazao razliku između sebe i žene Foto: YouTube screenshot
Hafþór Júlíus Björnsson je poznat kao Mountain iz Igre prijestolja. Na svom TikToku pokazao je razliku između sebe i svoje žene te time privukao milijune gledatelja.

Mountain, višestruki europski Strongman prvak, svoj nadimak “Planina“ nije olako zaradio. Naime on je visok 2,06 metara, a za vrijeme svoje natjecateljske faze težio je preko 150 kilograma. U posljednje vrijeme bacio se i u boksačke vode pa je tako u ringu odlučio razriješiti svoje probleme sa svojim najvećim strongman rivalom Eddiejem Hallom. Njega je Mountain pobijedio odlukom nakon šest rundi borbe od koje su dvije bile aktivne dok su ovi stokilaši imali snage, a nakon toga su obojica primijenili poznatu helikoptersku tehniku mlataranja rukama.

Kako se odlučio maknuti od natjecanja za najjačeg čovjeka svijeta, Thor je počeo sve više vremena ulagati u svoj YouTube i TikTok kanal. Tako je sada došao na ideju da snimi kolika je razlika u stvarima koje nosi on i njegova 157 centimetara visoka žena.

Kao što možete pretpostaviti 50 centimetara u visini čini veliku razliku. Muškarci, a pogotovo i žene mogu potvrditi da je svaki centimetar bitan. Video usporedbe između ovog snagatora i njegove žene možete pogledati ispod.

@hafthorbjornsson♬ original sound – miabratteberg