Viralno

Htjela je tetovažu Marvelovog junaka, a dobila je nešto neočekivano

Greška na tetovaži marvelovog lika
Greška na tetovaži marvelovog lika Foto: TikTok screenshot
Courtney Lyn htjela je tetovažu Marvelovog junaka Rocket Raccoona, lika iz filma (i stripe heeeeej, znamo, znamo) Čuvari galaksije, na svojoj ruci. I to je sasvim okej. Problem je, pogađate,  u tome što tetovaža nije ispala onako kako je Lyn htjela. Najviše zbog Rocketovog koljena. Koje njoj izgleda kao penis.

Svoje muke podijelila je na TikToku gdje je u prvom dijelu pokazala kako je tetovaža trebala izgledati, a potom svoju podlakticu na kojoj se nalazi Rocket sa penisom. Do zabune je došlo, kako sama kaže, jer je umjetnik htio istaknuti nabor na odijelu koji nosi Marvelov junak.

Kako to nije primijetio sam umjetnik kada je radio tetovažu? Nismo sigurni. Čak i Lyn tvrdi da nije primijetila grešku, iako je promatrala cijeli proces crtanja… Tek kad se vratila kući i pogledala se u zrcalo, shvatila je što ima trajno ucrtano na svom tijelu.

U komentaru su mnogi sugerirali da se TikTokerica pobrine da tattoo majstor pokrije koljeno zbog koje je došlo do zabune, na što je ona odgovorila da traži novog tattoo majstora koji će bojom prekriti problematičnu crtu na koljenu.

@stayathomerockstar Reply to @lucif3r079 #greenscreensticker ♬ original sound – CourtneyLyn 🦝

Možda je tattoo artist fan DC-ja? Ili Thanosa?