Viralno

I on je samo čovjek kao i mi! Logan Paul platio 3.5 milijuna dolara za lažne Pokemon karte?

Logan Paul
Logan Paul Foto: Youtube Screenshot
Znaš kako je to bilo kad smo bili klinci – bilo nas je koji smo bili zadovoljni da imamo bilo kakve Pokemon karte da se možemo igrati, a bilo je i onih koji su posjedovali sve originale i nisu se htjeli igrati s nama. Vjerujemo da bi Youtuber Logan Paul spadao u ovu drugu grupu klinaca, ali je završio s lažnim kartama. Tako barem tvrde stručnjaci. Pokemon karte su ozbiljan biznis danas, osim igrača postoje i kolekcionari, a određene karte se prodaju za nevjerojatne iznose.

Logan Paul je odlučio nositi savršeno očuvanu prvu ediciju karte Charizarda kao ogrlicu. Ta “ogrlica” je itekako skupa – čak do 250 tisuća dolara. Platio je 3.5 milijuna dolara za šest kutija iz prve edicije Pokemon boostera. U svakom boosteru dolazi po 10 karata. Kada bi ovo sve bilo kako treba – svaka karta bi se mogla procijeniti na stotine tisuća dolara.

Ali…

Stručnjaci su skeptični, fan-stranica Pokebeach i Youtuber Rattle tvrde kako više ni nema toliko neotvorenih kutija booster pakiranja.

K tome – kanadski prodavač na Ebayju je imao lošu gramatiku, nikakve ocjene, a nije dopuštao ni provjeru pakiranja prije prodaje. Ovaj prodavač je navodno kupio šest takvih kutija za svega 72 tisuće, a cijena bi im bila 2.6 milijuna dolara kada bi bile prave. Kanadski preprodavač je ovo prodao Paulu za 3.5 milijuna dolara.

Čini se da je Paul zafrknut. Ah well… Može si priuštiti.