Što kažete?

Je li ovo najslađi poklon za učiteljicu? Ideja oduševila roditelje, učiteljicama krenule suze

Poklon za učiteljicu
Poklon za učiteljicu Foto: TikTok/Screenshot
Preslatki poklon za nastavnike postao je hit na društvenim mrežama, učiteljice su oduševljene.

Mel Martz je mama koja se bavi izradom i prodajom poklona za različite profesije, a na TikToku je objavila video u kojem pokazuje poklon namijenjen nastavnicima. Njezina objava skupila je više od 11 milijuna pregleda i oduševila roditelje i nastavnike.

Korisnici su uz video komentirali: "Najslađi poklon za pokazivanje zahvalnosti", "Želim takvog učenika u razredu!", "Nisam učiteljica, a svejedno su mi krenule suze", "Radim kao predškolska učiteljica već 20 godina. Iskreno mogu reći da je ovo najslađi poklon koji sam ikad vidjela! Rasplakala bih se da ga dobijem od učenika".

U nastavku možete vidjeti kako izgleda poklon koji se sastoji od stranica sa natpisima i slikama, te prigodnim poklonima. Na stranicama piše: "Ako učiteljici pokloniš kolačić, uz to će htjeti i piće. Od šećera će imati puno energije pa će htjeti u kupovinu! U kupovini će pronaći slatke olovke. Onda će se vratiti doma i baviti se nekim hobijem. Od toga će se umoriti pa će htjeti nešto udobno. Kad se udobno smjesti, htjet će nešto pojesti. Nakon obroka vjerojatno će poželjeti i kolačić."

 

@mel_martz_ We love our teachers! #teacherappreciation #teacherapprecationweek #toddlersoftiktok ♬ Here Comes the Sun - Relaxing Instrumental Music

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

 

\\folder\vezani_članak Ljubomorni psić Preslatki su! Čak i dobri dečki mogu biti ljubomorni, pogledajte samo te neodoljive face \\folder\vezani_članak Nespretni slonić LOL Šašave snimke nespretnih životinja uljepšat će vam dan, pogledajte ih na djelu