Viralno

Joe Rogan ponudio trenirati Elona Muska za njegov dvoboj sa Putinom.

Elon Muska na setu Joe Rogan Experiencea
Elon Muska na setu Joe Rogan Experiencea Foto: Instagram screenshot
Naslov ove vijesti zvuči kao ona igra u kojoj u krug zapišeš pojam na papir, presaviješ ga i šalješ ga dalje pa na kraju ispadne rečenica koja je totalna nebuloza.

Cijeli svijet ostao je šokiran ratom u Ukrajini, a kad smo pomislili da stvari ne mogu biti luđe u sve se umiješao Elon Musk. Najbogatiji čovjek svijeta izazvao je Putina na dvoboj sa Ukrajinom kao ulogom.

U cijelu priču se uključio i Joe Rogan. Poznati podcaster i UFC komentator ugostio je Muska više puta u svoju emisiju i poprilično se zbližio s milijarderom pa je sada odlučio dati podršku prijatelju. Ponudio se da će ga trenirati. U podcastu sa stand-up komičarem Montyjem Franklinom Rogan je izjavio kako je kontaktirao Muska porukom ponudivši mu organiziranje trening kampa i priprema za taj dvoboj. S obzirom na to da je Putin bivši agent KGB-a i majstor juda i taekwondoa, Musku će trebati pomoć.

Iako Muskov bizaran izazov Putinu nije urodio plodom te ga je predsjednik Rusije samo ignorirao, dobio je odgovor od čečenskog vojskovođe Ramzana Kadirova, dugogodišnjeg Putinovog prijatelja. Kadirov je osudio Muska zbog njegovih riječi prema Putinu, nazivajući ga “nježnom Elonom” i tvrdeći da neće imati šanse u borbi.

Kadirov je također sugerirao da bi milijarder trebao trenirati s čečenskim specijalnim snagama kako bi ojačao. Musk je odbio ponudu Kadirova, iako je nakon razmjene nakratko promijenio ime na Twitteru u “Elona”.

Musk, čije se osobno bogatstvo procjenjuje na više od 270 milijardi dolara, odigrao je aktivnu ulogu u rusko-ukrajinskom ratu. Njegova tvrtka SpaceX omogućila je Starlink pristup internetu za pomoć građanima Ukrajine od početka rata, stoga iako je ovo očiti primjer trolanja na Internetu, ne možemo reći da Musk nije pomogao Ukrajini na konkretan način.

Musk sada planira kupiti Twitter, možda bude gledao blagonaklono na cenzuru Joea Rogana i njegovih upitnih stajališta, ali i gostiju.