WTF?

''Kakva ćurka'': Snimka iz beogradskog tramvaja izbezumila gledatelje, ovakvo ponašanje još nismo vidjeli

Scena iz tramvaja
Scena iz tramvaja Foto: Instagram/Screenshot
Scena iz beogradskog tramvaja iznenadila je mnoge, izgleda kao neugodni skeč.

Na društvenim mrežama osvanula je snimka iz beogradskog tramvaja u kojem je zabilježen prizor žene koja sjedi na starijoj ženi i odbija se dignuti jer je bole noge. Prizor iz tramvaja izgleda kao skeč ili podvala jer je teško povjerovati da se takvo nešto može dogoditi, no snimka nije baš nikoga nasmijala.

Starija žena apelira na djevojku da ustane s nje kako bi ona mogla ustati i ustupiti joj mjesto, no djevojka u baloneru i štiklama odbija ustati te nastavlja sjediti na starijoj ženi i ignorirati je. U jednom trenutku djevojku po ramenu potapša žena koja sjedi iza nje te joj ponudi ustupiti svoje mjesto, na što djevojka odvrati s: ''Ne dirajte me.''

Starija žena obratila se suputnicima riječima: ''Slikajte ovo, molim vas. Da svi vide.'' Hladni rat nastavio se još neko vrijeme dok na koncu jedna žena nije ustala i pozvala djevojku da zauzme njezino mjesto, na što je ona konačno pristala.

Ispod videa mogu se pročitati komentari poput: ''Kakva ćurka'', ''Koliko nekulture, nepoštovanja. A bole li baku noge? Što nije skinula štikle, ne bi je boljele. Što sve ovoj djeci pada na pamet, natječu se tko će napraviti veću glupost'', ''Mogla je zamoliti nekoga da joj ustane ako je umorna i bole je noge, ali ovakav nastup je blam''.