Kakva pamet!

Kakva inteligencija! Pas spasio dječaka, a onda i riješio problem koji je bio pretežak za djecu

Pas i dječak
Pas i dječak Foto: Reddit/Screenshot
Pas je iznenadio svojim ponašanjem, pogledajte kako se snašao i spasio dječaka.

Na snimci koja kruži internetom zabilježen je nevjerojatan trenutak u kojem je pas prvo spasio dijete od pada i potencijalnog utapanja, a onda iskoristio alat kako bi riješio problem. Na snimci se vide dječak i djevojčica koji se igraju u dvorištu pa slučajno bace predmet kojim se igraju u fontanu.

\\folder\vezani_članak Pub kviz i krigle piva Pokaži što znaš Okušajte su Pub kvizu i dokažite da ste pojačanje svakoj kvizaškoj ekipi \\folder\vezani_članak Fail Jao... Boravak u teretani više im je naštetio nego pomogao, razbili su se kao kruške

Djevojčica tada otrči u kuću kako bi pozvala odraslu osobu da im izvadi predmet iz fontane, a dječak pokuša sam izvaditi predmet iz fontane. U dvorištu s djecom je i pas, koji je ležao sve dok nije primijetio dječaka kako se naginje preko ruba fontane.

Pas je tada priskočio u pomoć i odvukao dječaka od fontane te zgrabio štap s mrežicom i njime izvukao predmet iz fontane. Snimka inteligentnog psa obišla je društvene mreže, a snimku cijele pustolovine možete pogledati u nastavku ili OVDJE.

 

Dog be like: Chill dude, let me
by u/CrAzY_cOdeR4 in Unexpected

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!