Čovječe...

Kao klinka se proslavila kod dr. Phila zbog obračuna s mamom, a ove godine zaradila 49 milijuna dolara na stranici za odrasle

Danielle Bregoli
Danielle Bregoli Foto: Screenshot
Postala je zloglasna nakon nastupa u emisiji Dr. Phil, a danas joj zamjeraju jer zarađuje desetke milijuna dolara.

Danielle Bregoli, danas poznata kao Bhad Bhabie, postala je internetska senzacija 2016. kada je s majkom završila u emisiji Dr. Phil. Njezini pozivi na obračun i ponašanje u emisiji obišli su društvene mreže pa je s 13 godina postala hit na društvenim mrežama.

 

 

Već sljedeće godine bacila se u reperske vode te je postala najmlađa ženska reperica na Billboardovoj ljestvici, a ubrzo je dobila i svoj reality show, marku šminke i turneju. Prošle godine je 19-godišnja Bhabie otvorila i profil na stranici za odrasle OnlyFans, a Forbes je objavio da je u prvoj godini na stranici zaradila 49 milijuna dolara.

 

 

 

Mlada poduzetnica do prvog milijuna došla je samo šest sati od otvaranja profila, a mjesečnu pretplatu na profil na kojem objavljuje golišave slike naplaćuje 24 dolara. Za eksplicitnije objave traži dodatne napojnice pa je tako od samih pretplata zaradila oko oko 16,6 milijuna dolara, od napojnica oko 161.000 dolara, a od privatnih poruka 25,5 milijuna dolara.

 

 

 

Bhabie je podatke objavila u travnju kad je zaradila oko 42 milijuna dolara što joj mnogi nisu vjerovali, a izvještaj Forbesa sugerira da je u samo nekoliko mjeseci zaradila još dodatnih 7 milijuna.