Viralno

Kralj popa i – jiujitsua? Imitator Michaela Jacksona se potukao s pijancem

MJ imitator
MJ imitator Foto: Twitter Screenshot
Mnogo stvari padne nam na pamet kad pomislimo na imitatore Michaela Jacksona, ali ne i to da su možda profesionalni hrvači. Nedavno se upravo jedan od takvih, profesionalnih hrvača, a u slobodno vrijeme imitatora, našao u klinču s pijanim prolaznikom. Njegovo je ime Santana Jackson.

Za TMZ je izjavio kako nije htio nauditi čovjeku koji ga je odjednom lupio u lice te nastavio lupati pa se morao obraniti. Nije znao kako drugačije, osim urnebesno, s obzirom da se cijela stvar dogodila dok je u pozadini svirao Smooth Criminal.

A kad smo već kod imitatora, evo i par zanimljivih činjenica na tu temu.

1.

Tina Turner svoju je dugogodišnju imitatoricu Coco Fletcher tužila jer joj je Coco na jednom promotivnom posteru toliko sličila, da su odvjetnici tvrdili kako se publika mogla lako zbuniti i ne znati koga očekivati na nastupu.

2.

U Guinessovoj knjizi rekorda završio je i Elvis Presley, kao glazbenik s najvećim brojem imitatora. Radi se o 400 tisuća njih, svih spolova i rasa, a njihova je profesija dobila i svoj akronim – ETA (Elvis Tribute Artist).

3.

Tony Hawk toliko (ne)sliči sam na sebe da ga ljudi redovno zaustavljaju s komentarima kako jako sliči Tonyju Hawku. Ćaća skejta od cijele je stvari je napravio foru pa redovno tweeta o takvim susretima.

MJ imitator Tony Hawk tweet Foto: Twitter Screenshot

4.

Prije nego što je zašao u ozbiljnu glumu, Johnny Depp bio je član KISS tribute benda. Nakon dosta vremena, on i Gene Simmons su zasvirali KISS klasike u dobrotvorne svrhe.

5.

Ako u YouTube upišete „Impersonator arrested“… naći ćete se pred hrpetinom Amerikanaca koji redovno imitiraju prave policajce i za to snose posljedice. Samo jedan od primjera: