Zvuči poznato?

"Ljubavi, ne treba nam majstor, ja ću": Snimka podigla prašinu na Instagramu, javile se žene iz cijele regije

Kućni popravci
Kućni popravci Foto: Instagram/Screenshot
Požalila se na "kućnog majstora" pa shvatila da nije jedina.

Korisnica pod nadimkom "knjigomoljka" na Instagramu je objavila šaljivi video s natpisom: "Ljubavi, ne teba nam majstor, ja ću to...", a snimljeni su razni kućni popravci koji nisu idealni, unatoč trudu.

Ispod snimke mogu se naći komentari: "Poznato mi je to", "Nama po stanu sve štima, ne zna ništa popraviti, ali zna pozvati majstora. Mislim da sam dobro izabrala", "Kod nas svako ljeto kao da rušimo i ponovno gradimo! Sve se počne i samo još par sitnica i nigdje ga nema! Kuhinja gletana prošle godine, još nije okrečena! Jedna rupa na zidu stoji za ukras, evo sad će. Pvc prozor postavljen, pur pjena stoji, aha, bit će…", "Moj otac je bio aviomehaničar, sve je znao napraviti… naravno, osim po kući", "Da, da, ako je rekao da će on, ne mora se podsjećati svakih šest mjeseci, tako bude kod mene", "Znači, svugdje je isto… ja se tješila da je samo kod mene…".

To su samo neki od komentara iz kojih je očito da su ovakvi kućni majstori sveprisutni po cijeloj regiji. Snimku koja je podigla prašinu na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku pa procijenite je li vam se od nje smije ili plače.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Rasplesani djelatnikl Što kažete? Zaštitar osvojio publiku na koncertu Dua Lipe u Puli, sve su oči bile uprte u njega \\folder\vezani_članak Policijski Smart LOL "Hrvatska u strahu": Snimka postala hit na TikToku, provjerite može li i vama utjerati strah u kosti