Leti, leti...

Mačka od straha naučila letjeti, ovakav skok rijetko se viđa

Leteća mačka
Leteća mačka Foto: Screenshot
Mačka se toliko prestrašila da je naizgled naučila letjeti, pogledajte samo taj skok.

Društvenim mrežama kruži snimka kućne kamere koja je zabilježila trenutak u kojem je mačka naizgled poletjela preko cijele sobe kad ju je prestrašio pad ruksaka s vješalice. Na snimci se vidi mačka koja znatiželjno šeće oko vješalice s odjećom i ruksakom te u jednom trenutku sruši stvari s vješalice.

\\folder\vezani_članak Prljavi i čisti WC jedan pored drugog Zvuči odvratno Liječnik upozorava da jedna navika kod odlaska na WC može dovesti do ''kanalizacijskog vulkana'' \\folder\vezani_članak Bernardinac kod veterinara Preslatko! Štene dobilo prvo cjepivo, reakcija raznježila ljubitelje životinja diljem svijeta

Drugu mačku to je toliko prestrašilo da je skočila i preletjela cijeli dnevni boravak. Na kauču u sobi sjedio je muškarac koji nije mogao vjerovati očima pa je prokomentirao: “Što se to dogodilo?!”, a jednako šokiran bio je i pas koji je sjedio pored njega.

Snimka je iznenadila i korisnike društvenih mreža od kojih su neki primijetili da je mačka od straha naučila letjeti, a snimku impresivnog skoka možete pogledati u nastavku ili OVDJE.

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!