Fizika na djelu

Mladenci se razbili kao kruške, tko je glavni krivac za posve predvidivu nesreću?

Fail
Fail Foto: YouTube/Screenshot
Mladenci su doživjeli nezgodu na vjenčanju, pogledajte što ih je sve snašlo.

U kompilaciji koja kruži društvenim mrežama skupljeni su prizori nezgoda koje su na vjenčanjima doživjeli mladenci. Nezgode koje su doživjeli su raznolike, nekima su upropastile vjenčanje, dok su druge jednostavno nasmijale svatove.

\\folder\vezani_članak Beba vozač LOL Bebina reakcija je čisti urnebes, pokušajte ostati ozbiljni na ovu snimku \\folder\vezani_članak Inteligencija i porast samopouzdanja Ova ponašanja vas sputavaju od ostvarivanja vlastitog potencijala Pametni ljudi koji se podcjenjuju nesvjesno pokazuju ovih 5 oblika ponašanja

Među nesretnim mladencima našli su se i oni koji su se pokušali voziti sjedeći na kabrioletu, no zakoni fizike učinili su svoje kad je automobil naglo krenuo, a mladenci završili na podu. Gledatelji su podijeljeni jesu li za ovu nezgodu krivi mladenci koji su sjeli na automobil ili vozač koji je prenaglo krenuo. 

Ovu, kao i brojne druge nezgode s vjenčanja prenosimo u nastavku pa svakako zavirite i provjerite što se sve može dogoditi kad sreća otkaže dolazak na svadbu.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!