Viralno

Možete kupiti prožvakanu žvaku Roberta Downeyja Jr.-a za sulud iznos

robert downey
robert downey Foto: Youtube Screenshot
U prošlosti smo vidjeli kojekakve objekte na prodaju koji su imali visoku cijenu jer su ih navodno koristili bogati i slavni. Tom Brady je objavio umirovljenje na jednoj plaži — pijesak je bio na prodaju. Scarlett Johansson je koristila maramicu. Netko je u vrećicu ugrabio zrak s nastupa Kanyea Westa.

Kao što smo naučili s Lidlovim tenisicama na Njuškalu — ako se nešto prodaje po visokoj cijeni, ne znači da je i prodano po visokoj cijeni.

Sada netko na eBayju prodaje žvaku iz usta jednog jedinog Roberta Downeyja. Okej, ne jednog jedinog jer je i njegov otac Robert Downey, ali znate što mislimo. Cijena je suluda — prodavač traži čak 40 tisuća dolara. Žvaka je navodno sa zvijezde Jona Favreaua na holivudskom Walk of Fame koju je Downey postavio tamo u veljači prilikom otkrivenja.

Prodavač tvrdi kako je guma u identičnom stanju u kojem ju je pronašao te da ju se može testirati na Downeyjev DNK. Ne treba li za tako nešto stvarni uzorak njegove DNK za usporedbu?

Još nitko nije pokušao kupiti ovu kaugumu pa možda ipak ima nade za čovječanstvo. Neće nas pregaziti vojska Downeyjevih klonova. U trenutku pisanja teksta, ostalo je 14 minuta do isteka oglasa. Ovo nam je prilika života. Preskočit ćemo ju.