Nije ih briga

''Na policiju s tim!'': Snimio kako školarci pokušavaju prijeći zebru, prizor je poražavajuć

Školarci na pješačkom
Školarci na pješačkom Foto: Facebook/Screenshot
Školarci su oprezno pokušavali prijeći preko ceste, a neki vozači pokazali su da ne zaslužuju vozačku.

Na stranici ''Prometne zgode i nezgode'' objavljena je snimka na kojoj vozač kamiona staje ispred pješačkog prijelaza kako bi propustio školarce, kad im put preko zebre presiječe neoprezni vozač. Na snimci se jasno vidi da je vozilo prestrašilo djecu, koja su se vratila preko zebre, a onda ponovno skupila hrabrost jer je vozač kamiona nastavio čekati.

Kad su stupili na pješački prijelaz, još jedan vozač im je oduzeo prednost, ali na kraju su ipak uspjeli sigurno proći pješačkim prijelazom do polovice ulice, gdje ih je čekala nova zebra. Ponašanje vozača koji nimalo ne mare za pješačke prijelaze, čak ni kad su ispred njih zaustavljeni kamioni, izazvali su zgražanje gledatelja na društvenim mrežama.

Neki pišu: ''Ova dva treba pošteno kazniti, pogotovo prvog. Kakav lik moraš biti... ako ovaj u desnoj traci stoji ispred zebre, sigurno ne stoji bez razloga'', ''Tjeraju čovjeka da u ovakvoj situaciji prepriječi obje trake i zaustavi se ispred zebre. Istina, neki idioti iza njega ni to vjerojatno ne bi shvatili...'', ''Jadna djeca, još čekaju, gledaju, polako idu i opet te za dlaku neki nadobudni pokupi'', ''Na policiju s tim!'', ''Uzeti trajno vozačku dozvolu'', ''I onda sam ja idiot kad prepriječim obje trake''.

Snimku koja je izazvala zgražanje gledatelja, ali prema reakcijama izgleda kao da se događa svakodnevno, možete pogledati u nastavku.