Viralno

Najveći hit s TikToka nedavno dobio i glazbeni spot. Neke stvari trebaju ostati kakve jesu

jiggle jiggle
jiggle jiggle Foto: Youtube Screenshot
U kolovozu je izašao i službeni video za pjesmu Jiggle Jiggle na koju je svijet podsjetio britanski novinar Louis Theroux. Sigurno ste već bezbroj puta naletjeli na Jiggle Jiggle dok ste pregledavali TikTok. Nakon viralnog uspjeha pjesme, Theroux se udružio s Derulom, Ameliom Dimoldenberg i duom Duke & Jones, koji su remiksirali pjesmu.

Video se odvija u restoranu nazvanom Drive Theroux, gdje novinar Theroux i Dimoldenberg naručuju 500 nuggetsa i bježe u svom Fiatu. Ime Jasona Derula je trebalo jamčiti da će ovo biti hit.

‘Jiggle Jiggle’ je prvi put postao viralan kada se Theroux pojavio u emisiji Chicken Shop Date sa voditeljicom Dimoldenberg. Voditeljica ga je pitala je li ikada repao na što je Theroux potvrdno odgovorio te odrepao, sada već legendarne stihove „My money don’t jiggle, jiggle, it folds“

Isječak iz tog intervjua je nakon premijere zaradio milijune pregleda, a pjesma je preplavila sve društvene mreže. Ubrzo je to postao TikTok ples kojemu su se pridružile Shakira, glumci iz serije Riverdale, Selena Gomez i brojni drugi.

Spot nije postao hit kakav se očekivalo, u mjesec dana nešto više od milijun pregleda – iako traje tek nešto više od 2 minute. Neke stvari je najbolje ostaviti kratkima.