Presladak je!

Netko je ostavio preslatkog štenca jednoroga na hladnoći, no brzo je našao topli smještaj i postao zvijezda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Narval je štenac star 10 tjedana s neobičnom izraslinom na čelu koja izgleda malo kao rog, a malo kao rep.

Štenac star svega deset tjedana pronađen je na cičoj zimi kako tumara ulicom u Jacksonu (SAD). Psić je završio u azilu te je osim toplog smještaja dobio i ime Narval, po uzoru na morskog sisavca s jednim rogom.

Puno ime koje je dobio zapravo glasi Mali Čarobni Dlakavi Jednorog Narval, a sve zahvaljujući ''rogu'' koji mu raste na čelu. Izraslina izgleda poput malog repa, no na snimanju rendgenom ustanovljeno je da u visuljku nema kosti.

Narval je odmah postao hit na internetu, no iz azila poručuju da još nije za posvajanje. ''Štenac je posve zdrav i samo dobiva lijekove za crviće, što je potpuno normalno. Ne želimo ga dati na usvajanje prije nego što promotrimo hoće li mu ''rog'' biti izvor kakvih problema'', poručuju iz azila.

Mali jednorog za sada nema nikakvih problema zbog visuljka na čelu, no vlasnica azila za sada radije odbija ponude za udomljenjem nego da se mališan ponovno nađe na ulici ili ima zdravstvenih problema.

Prvog dana nakon objave priče o Narvalu na Facebook stranici, azil je dobio više od 50 ponuda za udomljavanjem, što je daleko iznad prosjeka. Preslatkog psića koji je prvo završio na ulici, a onda postao miljenikom interneta možete bolje upoznati u nastavku i u galeriji.