Viralno

NFT-ovi su za pi*ke: Ovaj lik se oženio za 16-godišnji hologram djevojke, došlo je do poteškoća u braku

Anime
Anime Instagram
\\folder\galerija Galerija Anime Anime Foto: Instagram Miku hologram 5 Miku hologram 5 Foto: Folder.hr Miku hologram 4 Miku hologram 4 Foto: Folder.hr +2 Miku hologram 3 Galerija
Kaže se da je on fiktoseksualac – to su ljudi koje privlače fiktivni likovi. Muškarac koji se oženio za fiktivnu, računalno generiranu pop zvijezdu prije četiri godine. Kaže kako danas ne može komunicirati sa svojom ženom, ali ju još uvijek voli.

Fotografije su preuzete s Instagrama muža @akihikokondosk

Akihiko Kondo ima 38 godina, a 2018. godine se neslužbeno oženio s Hatsune Miku, zauvijek 16-godišnju pop-zvijezdu koja je zapravo hologram. U nju je zaljubljen od 2008. godine. Potrošio je preko 17 tisuća dolara na ceremoniju na kojoj je njegova obitelj odbila sudjelovati. Pa sin vam se ženi!

Oženjeni su već četiri godine, a danas im veza trpi zbog tehnoloških poteškoća. Komunicirali su preko uređaja Gatebox koji je dopuštao vlasnicima da komuniciraju s hologramima. Sada je podrška za Gateboxov softver ukinuta i Kondo više ne može komunicirati s Miku.

Neki fiktoseksualci svoje veze smatraju stvarnima, a Kondo je znao da mu ljudski partneri nisu dovoljni jer je zaljubljen u Miku. Ona je popularna pjevačica u japanskoj kulturi. Imala je anime, mange, video igre, a čak je i gostovala na turneji Lady Gage u 2014. godini.

Svojim vjenčanjem je htio pokazati mladim ljudima diljem svijeta da je u redu biti zaljubljen u lika iz animea – a sve je pojasnio za BBC 2019. godine. Dodao je i kako ga je ta veza izvukla iz depresije.