Nestašni ljubimac

Nije joj bilo jasno zašto ne može mirno spavati, a noćna kamera uhvatila krivca na djelu

Zaigrana mačka
Zaigrana mačka Foto: TikTok/Screenshot
Imala je nemiran san, pa je odlučila postaviti noćnu kameru i vidjeti što se zapravo događa.

Korisnica TikToka pod nadimkom ''susieandmollie'' primijetila je da se već neko vrijeme budi potpuno neispavana i ima osjećaj kao da se noću stalno budi. Kako bi potvrdila svoje sumnje, odlučila je snimati se noćnom kamerom i vidjeti može li pronaći izvor svojih problema sa spavanjem.

\\folder\vezani_članak Poruka vozačice Što kažete? Poruka vozačice izazvala raznolike reakcije, kako biste vi reagirali da je vidite u prometu? \\folder\vezani_članak Odbojne tetovaže Dobro je znati Cure i dečki priznali koje su im tetovaže najodbojnije, slažete li se s njima?

Ono što je otkrila samo ju je dodatno uznemirilo jer se ispostavilo da je svako malo budi njezina mačka. Snimku svoje noćne kamere podijelila je na TikToku. Zabilježila je kako joj mačka dolazi u krevet usred noći i onda je svako malo dira šapama po tijelu i licu.

Snimku je pogledalo oko 300.000 korisnika, a neki od njih komentirali su da za njezino loše spavanje nije kriva jadna mačka već upaljena televizija koja gori cijelu noć. Snimku koju je podijelila na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku pa procijenite tko je pravi krivac za njezinu nesanicu.

 

@susieandmollie

cattitude 😹 nightmare cat pet nightvision sleep cattok nosleeptonightagain nosleep ginger gingercat gingercatsoftiktok claws

♬ Sneaky Snitch - Kevin MacLeod