Viralno

Novo na meniju: Organizirani kriminal s daškom kanibalizma

Cocaine
Cocaine
Meksički narkokartel nove članove tjera na kanibalizam, pri čemu ih snimaju.

Cocaine Članovi CJNG s oružjem Foto: Youtube Screenshot

LADbible prenosi priču o The Jalisco New Generation Cartelu, koji su sami objavili snimku gdje jedan od njihovih članova jede srce neprijatelja ravno iz njegovih prsa.

Cocaine Član CJNG jede srce Foto: Youtube Screenshot

Na snimci se može vidjeti ubojica dok čući pored mrtvaca kojemu su svezane ruke i rastrgana prsa. Nakon što se ubojica počastio, u šali je ponudio griz i protivniku kojega je ubio. Tijelo ubijenoga pripada članu kartela Sinaloa kojega je ranio predvodio El Chapo.

Cocaine El Chapo plače Foto: Youtube Screenshot

U pozadini se može vidjeti još jedno mrtvo tijelo i drugi član CJNG bande koji se gosti iz njega.

“CJNG” banda jedan je od najdominantnijih kartela na području Meksika. Operiraju u barem 35 država, uključujući savezne države Meksika i Portoriko. Navodno ih predvodi Nemesio ‘El Mencho’ Oseguera Cervantes.

Cocaine Tjeralica El Mencho Foto: Screenshot webstranice SAD-ove vlade

Ovakve ekstremne tehnike zastrašivanja koriste se kako bi preplašile protivničke bande i dio su Jalisco inicijacije od 2015. godine. Vjeruje se da je jedenje ljudskog mesa dio treninga u “školama terora”, dok su inicijacije dio njihove grupne filozofije – uspostavljaju osjećaj lojalnosti kartelu.

Osim toga, članovi uče različite borbene tehnike, upravljati oružjem te tehnike mučenja.

Jedan od bivših pripadnika CJNG-a izjavio je za Daily Beast da članovi dobiju na izbor koji će dio tijela pojesti te da ga moraju pojesti bez reakcije ili povraćanja. U suprotnom ih drugi članovi pretuku. Oni koji odbijaju ljudsko meso ne mogu otići ni pobjeći, dok one koji prekrše pravila ubiju ostali novajlije tako što im odrežu udove i glavu. Na kraju pojedu i njihovo meso.

Više o funkcioniranju The Jalisco New Generation Cartelu možete pročitati ovdje.