Barbie klub

Obračunale se nakon gledanja Barbie, povod tučnjave naljutio je mnoge ljubitelje kina

Obračun u kinu
Obračun u kinu Foto: YouTube/Screenshot
Posjetitelji kina snimili su nemile scene nakon projekcije popularnog filma.

Društvenim mrežama kruži snimka na kojoj je zabilježen obračun u kinodvorani nakon projekcije filma Barbie. Na snimci se vidi žena u ružičastoj majici koja viče na nekoga nekoliko redova ispod nje, a u jednom trenutku do nje se popne druga žena koja ju gurne tako snažno da žena u ružičastom padne među sjedala.

\\folder\vezani_članak Iznenađena mačka Wow! Mačka nije mogla vjerovati svojim očima, njezina reakcija postala je hit \\folder\vezani_članak Napali lopove Čovječe... Kakav obrat! Naoružani lopovi opljačkali trgovinu pa u zadnji tren napravili ogromnu pogrešku

Čim se pridignula, žena u ružičastom uzvratila je napadačici udaranjem cipelom, no muškarac koji se našao u blizini uspio ih je razdvojiti i spriječiti daljnje nasilje.

Do obračuna je navodno došlo zbog toga što je žena u ružičastom nakon projekcije odlučila prigovoriti drugoj ženi što je dopustila kćeri ili unuci da za vrijeme filma gleda mobitel i glasno pušta video na YouTubeu te je zaprijetila da će je prijaviti zbog korištenja mobitela za vrijeme projekcije. Drugoj ženi te se prijetnje nisu svidjele pa je nasrnula na ženu u ružičastom.

Snimka obračuna koju je uspjela zabilježiti posjetiteljica kina proširila se društvenim mrežama, a možete je pogledati u nastavku.