Može li slađe?

Originalni Baby Lasagna raznježio gledatelje: "Ovo je doslovce najslađi video koji sam danas vidjela"

Bebin ples
Bebin ples Foto: TikTok/Screenshot
Preslatkom koreografijom oduševio je gledatelje, snimka će vam razvući osmijeh od uha do uha.

Društvene mreže pune su velikih i malih obožavatelja Baby Lasagne koji kopiraju koreografiju pjesme "Rim Tim Tagi Dim", a najnovija snimka koja je oduševila gledatelje je beba koja je tek prohodala, a već zna pokrete plesa.

Finale Eurosonga 2024. pratite OVDJE!

Beba koja pleše pred televizijom i oponaša Baby Lasagnu oduševila je gledatelje koji komentiraju: "Ovo je doslovce najslađi video koji sam danas vidjela", "Ok ovo je definitivno najbolji video uz Rim Tim Tagi Dim🥰🥰🥰😂😂😂", "Djeca prepoznaju, bravooo, slatkišu 🥰🥰🥰😎😎", "Ovo je ona prava i iskrena emocija", "Originalni BABY Lasagna!", "Baby Lasagna je nešto tih otkad je bebač pokazao kako se to zapravo radi".

\\folder\vezani_članak Beba Baby Lasagna Kakav hit! Dječak pred vrtićem izveo "Rim Tim" i oduševio, a Baby Lasagna mu poručio: "Najveća konkurencija!" \\folder\vezani_članak Armenija Važno da je veselo Srbi prisvojili pjevačicu i u drugom polufinalu, pogledajte zašto im je neodoljiva

Snimku koja je raznježila publiku svakako pogledajte u nastavku pa provjerite možete li ustanoviti koja je beba lazanja zapravo original.

 

@inessokac #babylasagna #eurovision2024 #funnybaby #funnybabyvideos #cutebaby ♬ original sound - Ines Sokac

Tijek Eurosonga uživo pratite OVDJE.