Snježne pahuljice

Osjetljivi Trumpov obožavatelj gađao komičarku limenkom piva, njezina reakcija osvojila internet

Ariel Elias
Ariel Elias Foto: Screenshot
Osjetljiva članica publike svađala se s komičarkom dok njezin još osjetljiviji partner nije postao nasilan.

Iako su ekstremni desničari čuveni po svojoj osjetljivosti i netrpeljivosti prema tuđem mišljenju, njihovi ispadi mogu izgledati urnebesno na internetu, no u stvarnosti mogu dovesti do nasilja. To je iskusila komičarka Ariel Elias koju je za vrijeme nastupa u komičarskom klubu muškarac pokušao pogoditi limenkom piva.

Komičarka je u jednom trenutku u nastup odlučila uvrstiti i pitanja publike, pa ju je jedna žena pitala: ''Jesi li glasala za Donalda Trumpa?''. Komičarka joj je odgovorila: ''Što ti misliš?'', na što je ova uzvratila: ''Ne''.

Komičarka je odlučila nasmijati publiku i pitala ženu: ''Zašto me to pitaš kad znaš da sam jedina židovka u prostoriji?'', na što je publika reagirala glasnim smijehom. ''Pokušavaš li me ubiti?'', nastavila se šaliti komičarka.

Komičarka je pokušala nastaviti svoj nastup i poručila publici da glasa za koga god želi jer je njoj svejedno, kad ju je ista žena iz publike upitala: ''Znači, glasala si za Bidena?''. ''Da, zašto? Kakve to veze ima?'', uzvratila je komičarka. Žena iz publika mislila je da je to odličan trenutak da započne svoju stand-up karijeru pa se ''našalila'': ''Vidim po tvojim šalama'', što naravno nije nasmijalo nikoga.

Komičarka je pokazala zašto je ona na pozornici i uzvratila: ''OK. Ja vidim da si ti glasala za Trumpa jer pričaš i nakon što te više nitko ne želi čuti'', što je izazvalo glasni aplauz i uzvike podrške.

Žena je odlučila nastaviti verbalni obračun te je odgovorila da joj nitko nije rekao da šuti, na što je komičarka pozvala publiku da se oglasi ako želi da žena ušuti, a publika je glasnim povocima i pljeskom dala do znanja čiji nastup želi slušati.

Komičarka je pokušala nastaviti nastup, kada je odjednom iz publike prema njoj doletjela limenka piva i udarila zid pored nje. Isprva šokirana komičarka odlično se snašla i podigla limenku te eksala ostatak piva, što je oduševilo publiku u klubu, ali je i proslavilo na društvenim mrežama.

Vlasnik kluba kasnije se oglasio da je limenku prema komičarki bacio muškarac koji je bio sa svadljivom članicom publike, a solidarnost prema komičarki pokazali su kolege koji su pohvalili njezinu pribranost i osudili napad. Snimku nastupa koja je postala hit na internetu možete pogledati u nastavku.