Viralno

Ovog ima samo kod nas. Zoljom pucao na nogometnoj utakmici

Ispalio zolju usred utakmice
Ispalio zolju usred utakmice Foto: Twitter screenshot
Do sada smo svašta doživjeli na nogometnim utakmicama. Bilo je tu nereda, bakljada, paljenja vlastitih transparenata, utrčavanja navijača i prekida utakmica, ali nikada do sada se nije dogodilo da je netko zoljom pucao na teren. Kako za sve postoji prvi put, tako i za ovo. Zolja je po prvi puta kao navijački rekvizit prezentirana na utakmici na Plitvicama.

Na utakmici Prve županijske lige Ličko-senjske županije između domaćina NK Plitvice i Nk Sokolac jedan domaći navijač, ni manje ni više, je uzeo zolju i iz nje ispalio, kako se čini, vatrometnu raketu. Raketa je zamalo pogodila igrače na terenu, a u blizinu je također bila i kućica jedne od ekipa koja je vrlo lako mogla nastradati.

Zanimljivo je vidjeti kako na snimci okupljenima očito ovaj događaj nije ništa čudno. Ostala ekipa „navijača“ samo se glasno nasmijala i nastavila dalje. Ne zna se kada je snimka nastala, niti kako se proširila društvenim mrežama, ali je u međuvremenu postala apsolutni hit.

Do sada ju je pogledalo više od pola milijuna korisnika te je ne brojno mnogo puta podijeljena širom raznih društvenih mreža. Popularnost ovakvog tipa nije puno značila dečku koji puca iz zolje jer je dan nakon njezine objave uhićen.

Utakmica, koja je nakon ovog incidenta pala u potpuno drugi plan, završila je rezultatom 4:1 za NK Sokolac iz Brinja.

Snimku ispaljivanja iz zolje možete pogledati ispod.