Viralno

Pizza, ali u kornetu! Srce nam igra na ovu inovazziju

Gablec
Gablec Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Gablec Gablec Foto: Instagram Screenshot Pizza u kornetu 2 Pizza u kornetu 2 Foto: Folder.hr Pizza u kornetu 8 Pizza u kornetu 8 Foto: Folder.hr +5 Pizza u kornetu 7 Galerija
Prokleti Tasty, prokleti prijatelji koji šeraju linkove.

Često u člancima biram easy way out pa bih inače za ovo napisao uvod (ili naslov) “Ponedjeljak je, baš kad smo odlučili jesti zdravo – oni nama ovako”, ali ovaj put neću jer pizza nije nezdrava hrana i ne želimo promovirati poremećaje u prehrani i otežavanje razvijanja novih navika. ALI… Nakon što sam posljednja dva dana jeo pizzu, danas sam odlučio da ću ipak neko povrće danas. Kad ono… Bivši kolega i još uvijek prijatelj mi proslijedi Tastyjev video o pizzi u kornetima, a ja ne mogu na ništa drugo više misliti osim na pizzu – taj savršen spoj hrskavog i mekanog, rastezljivog sira i rajčice.

Twisted Sourdough Pizza Co. je lokal u Las Vegasu, ni blizu nama, ali njihovi pizza-korneti osvajaju Internet, nižu pozitivne komentare, a sve više ih prate i mediji. Hoće li pizza u kornetu postati novi cruffin (kroasan u obliku muffina s punjenjem) ili cronut (kroasan u obliku krafne)? Nama nije do trenda, nama je do hrane!

Nemoj misliti na pizzu, nemoj misliti na pizzu.