Što kažete?

Pogodi tko sam: Možete li dokučiti koje jelo serviraju na ovako bombastičan način?

Korejska pizza
Korejska pizza Foto: TikTok/Screenshot
Serviraju pizzu na neobičan način, no čini se da njihova predstava mnoge ostavlja ravnodušnima.

Društvenim mrežama kruži snimka ''najbolje pizze u Koreji'', koja je neke oduševila, a druge razočarala. Na snimci se pokazuje neobičan proces rezanja pizze u kojem je glavno jelo sakriveno u balonu od tijesta.

\\folder\vezani_članak Brana Kakva moć! Sile prirode na djelu: Otvorili ispust na brani, od moćnog prizora gledateljima zaklecala koljena \\folder\vezani_članak Uspon prema cilju Ovako do samopouzdanja Pet načina kako podići samopouzdanje u manje od 10 minuta

Napuhnuto tijesto prvo se zapali, a onda reže te na dnu nikne pizza koja se posluži gostima. No, čini se da je bombastična prezentacija mnoge ostavila ravnodušnima, pa većina korisnika koji su komentirali snimku tvrdi da im pizza uopće ne izgleda ukusno, a da je bombastična prezentacija besmislena.

Snimku koja je podijelila internet prenosimo u nastavku, pa svakako zavirite i provjerite sviđa li vam se prezentacija ili vam se čini besmislenom.

 

@explorewithahjussi My new favorite pizza here in Korea, “bomb pizza”. Check it out! #ExplorewithAhjussi #pizza #bombpizza #viral #fyp #foryourpage #newfave ♬ Dj Left and Right Viral Tiktok - YB REMIX

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!